Titelstrijd topklasse weer spannend na zeperd Kozakken Boys

18 april 2015, 17:01

Lange tijd leek niets Kozakken Boys nog van de titel in de topklasse zaterdag af te kunnen houden, maar inmiddels ligt de titelstrijd in de hoogste amateurklasse weer helemaal open. De ploeg uit Werkendam ging vandaag (zaterdag) hard onderuit bij IJsselmeervogels: 4-1 en voelt de hete adem van Spakenburg in de nek.

Saillant genoeg helpt IJsselmeervogels haar rivaal Spakenburg terug in de titelrace. Door de nederlaag van Kozakken Boys kan Spakenburg volgende week het gat met de formatie uit Werkendam verkleinen tot één punt. Kozakken Boys kwam na rust nog wel op voorsprong op de Westmaat, maar kreeg tussen de 60ste en 66ste minuut drie tegengoals om de oren. Het bleek de nekslag voor Kozakken Boys, dat in de slotfase zelfs nog een vierde tegentreffer moest slikken.

Spakenburg kwam vandaag niet in actie. Het uitduel tegen Rijnsburgse Boys is wegens familieomstandigheden een week uitgesteld.

Overigens is SC Genemuiden officieel gedegradeerd uit de topklasse. De promovendus verloor met 1-0 van HHC Hardenberg en keert na één seizoen topklasse weer terug in de hoofdklasse. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen