Eindelijk weer succesje voor geplaagd Manchester City

19 april 2015, 16:53

Manchester City heeft weer eens een succesje kunnen begroeten in de Premier League. De geplaagde club heeft zich namelijk prima herpakt van de derbynederlaag van vorige week. De regerend kampioen won in het eigen Etihad Stadium met 2-0 van West Ham United. Frivool was het niet, maar dat zal ze in Manchester weinig uitmaken.

Man City was absoluut toe aan een opsteker. The Citizens beleefden een dramatische periode, met slechts twee overwinningen in de acht wedstrijden. Het verlies van vorige week, in de stadsderby tegen rivaal Manchester United (4-2), deed de lichtblauwen het meest pijn van alle tegenslagen. Manager Manuel Pellegrini kwam flink onder druk te staan, ook vanwege de uitschakeling in de Champions League. De club hunkerde naar iets positiefs en heeft dat in de vorm van een 2-0 zege op West Ham gekregen.

De wedstrijd was amper onderweg, of West Ham-verdediger James Collins maakte al een zeer knullig eigen doelpunt. Clubtopscorer Sergio Agüero deed er in de eerste helft nog een schepje bovenop, na goed voorbereidend werk van Jesus Navas. In de tweede helft controleerde de thuisploeg de wedstrijd, die probleemloos uitgespeeld werd.

Man City heeft de achterstand op nummer drie Man United tot één punt verkleind. De ploeg van manager Louis van Gaal verloor zaterdag de kraker van Chelsea met 1-0. Arsenal staat twee punten boven Man City, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen