De Boer schiet uit zijn slof: "Wat hebben jullie zwaar leven"

20 april 2015, 17:04

Ajax-trainer Frank de Boer zette zijn selectie maandag, een dag na het teleurstellende gelijkspel tegen degradatiekandidaat NAC Breda (0-0), flink op scherp. Aan het begin van de training gaf de coach een donderspeech aan de in zijn ogen ongemotiveerd ogende selectie. Dat blijkt uit beelden van Ajax TV.

De Boer verwijt zijn spelers een gebrek aan scherpte en de absolute wil om te winnen. "En jongens, daar begint het allemaal mee", weet hij. "Wil je resultaat halen, dan begint het allemaal met die kleine dingetjes."

De manier waarop de spelers het trainingsveld op kwamen lopen, met het hoofd naar beneden en geen minuut te vroeg, beviel de oud-verdediger ook niet. "Jullie komen een minuut voordat de training begint het veld oplopen. Het is godverdomme schitterend weer, kom hier twintig minuten van tevoren en ga wat doen!"

"Wat hebben jullie een zwaar leven", vervolgde de coach cynisch. "Jullie moeten echt blij zijn dat je dit doet. Binnen zestien jaar is het over, als je geluk hebt. Het moet vanuit hier komen, het hart", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen