Janmaat voelt druk: "Komt in de buurt van halve finale WK"

21 april 2015, 15:40

Newcastle United heeft wel eens betere tijden gekend. De wisselvallig presterende club is door zes nederlagen op rij afgegleden naar de veertiende plaats in de Premier League. Net als aan het begin van het seizoen moeten The Magpies weer naar beneden kijken. Daryl Janmaat voelt dat de druk met de week toeneemt en stelt zelfs dat het bijna net zo spannend is als bij de halve finale van het WK, die hij met Oranje van Argentinië verloor na strafschoppen.

Het is een matig seizoen voor Newcastle, maar Janmaat is één van de lichtpuntjes. De international van Nederland is een vaste waarde op St. James' Park, waar Swansea City komende zaterdag op bezoek komt. Een wedstrijd van levensbelang, zegt Janmaat in The Chronicle. "Het is een belangrijk duel. Ik heb de halve finale op het WK gespeeld. Toen was de druk enorm, maar deze wedstrijd komt erbij in de buurt. We moéten winnen", aldus de rechtsback.

Hoewel Newcastle het lastig heeft, lijkt het niet tot degradatie te komen. "Als we nu drie punten pakken, dan zijn we voorlopig veilig", stelt Janmaat. "Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en we moeten minimaal één keer winnen. We moeten er in geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen