PSV-fans willen via crowdfunding shirtsponsor worden

23 april 2015, 13:52

Nu bekend is dat Philips na het seizoen 2015/2016 stopt als shirtsponsor van PSV, is het afwachten welk embleem er straks op het Eindhovense tenue prijkt. Een groep fans uit het Brabantse Best komt met een naar eigen zeggen uniek idee; het is een crowdfundingactie gestart met als doel om zelf op het PSV-shirt te komen.

"Na het bekend maken van het teleurstellende nieuws dat Philips geen shirtsponsor meer zal zijn komen wij met een nieuwe actie. Ons doel is de PSV?supporters zelf shirtsponser te maken", zegt Mello Kol tegen het Eindhovens Dagblad. De vriendengroep hoopt op een zo groot mogelijke aanhang voor het initiatief. "De fans zijn immers diegene die veel geld betalen voor hun shirt, dus waarom niet zelf shirtsponsor worden?"

Welke tekst er dan op het shirt komt te staan, is nog niet duidelijk. Kol denkt dat het moet lukken om een commercieel bedrijf te ontlopen. "Fans kopen het liefst het shirt van een voetbalclub en daar betalen ze al snel negentig euro voor. We gaan nu eerst kijken hoe het animo voor onze actie is en dan zien we verder hoe we het daadwerkelijk gaan uitwerken", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen