Dost gepasseerd, basisplaatsen voor Vormer en Lens

23 april 2015, 20:23   Bijgewerkt: 23 april 2015, 20:30

Bas Dost verschijnt niet aan de aftrap bij VfL Wolfsburg, dat het om 21.05 uur in Italië opneemt tegen Napoli. De aanvaller, die twaalf duels op rij niet wist te scoren, is gepasseerd door coach Dieter Hecking ten faveure van Nicklas Bendtner. Ruud Vormer en Jermain Lens verschijnen wel aan de aftrap, bij respectievelijk Club Brugge en Dinamo Kiev.

Dost staat al ruim dertien droog en kwam in de laatste twaalf duels niet tot scoren. Zijn laatste twee doelpunten maakte hij op 1 maart, uit tegen Werder Bremen. Hecking heeft in de punt van de aanval gekozen voor Bendtner, die vorige week nog scoorde tegen Napoli. Het was de enige treffer die Wolfsburg in eigen huis maakte tegen Napoli, dat simpel met 1-4 won en daardoor vrijwel zeker is van een ticket voor de halve eindstrijd van de Europa League. Bij de Napolitanen begint Dries Mertens overigens in de basis, Jonathan de Guzman zit niet bij de selectie.

Vormer, die afgelopen weekend de beslissende treffer maakte in het competitieduel met Anderlecht, start in de basis bij Club Brugge. De Belgen nemen het in Oekraïne op tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Het eerste duel eindigde in 0-0.

Lens verschijnt aan de aftrap bij Dinamo Kiev, dat in Italië de degens kruist met Fiorentina. Het eerste duel eindigde in 1-1, het doelpunt van de Oekraïners werd toen gemaakt door Lens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen