Beter Southampton ondanks goals Pellè niet langs Spurs

25 april 2015, 15:47   Bijgewerkt: 25 april 2015, 15:53

Southampton heeft nagelaten om Tottenham Hotspur van de zesde plaats te stoten in de Premier League. De ploeg van Ronald Koeman was op eigen veld vanmiddag (zaterdag) de bovenliggende partij, maar speelde met 2-2 gelijk tegen de Londenaren. Daardoor blijft Southampton zevende en houdt Tottenham de voorsprong van één punt op The Saints intact. Graziano Pellè bracht zijn ploeg twee keer op voorsprong, maar dat bleek niet genoeg voor een zege.

De spelers van Koeman kenden de belangen uiteraard ook en begonnen prima aan de wedstrijd. De ploeg was op zoek naar de openingstreffer en die viel na een halfuur. Pellè was alert en tikte bal slim tegen de touwen, na geschutter van Tottenham-verdediger Ben Davies. Het doelpunt was voor de Italiaan zijn tiende competitietreffer en zijn tweede in het kalenderjaar 2015. De goal van de oud-spits van Feyenoord werd door de bezoekers kort voor rust ongedaan gemaakt. Erik Lamela werkte de bal na een voorzet in de korte hoek binnen. De arbiter keurde de treffer goed, maar het leek er op dat de Argentijn de bal met de hand beroerde.

Wederom had het veerkrachtige Tottenham een antwoord op de treffer van de Italiaan in huis. Vijf minuten later was het namelijk alweer gelijk, door een doelpunt van Nacer Chadli. De oud-speler van FC Twente schoof de bal koeltjes tegen de touwen en dompelde Southampton daarmee in rouw. De goal van de Belg viel vrijwel uit het niets. Na de 2-2 hadden beide teams nog kansen op de zege, maar gescoord werd er niet meer op 'Ronald Koeman Day'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen