Dijkhuizen: "Weer hebben we het geluk niet aan onze zijde"

25 april 2015, 23:54

Excelsior was zaterdag dicht bij officieuze handhaving in de Eredivisie. De promovendus kwam thuis tegen kampioen PSV twee keer op voorsprong, maar gaf het in het laatste kwartier uit handen. PSV boog, met tien man, de 2-1 achterstand om in een 2-3 zege. Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen spreekt van een zure nederlaag.

"Weer hebben we het geluk niet aan onze zijde", moppert Dijkhuizen volgens PSV.nl. "Het is een pijnlijke nederlaag. We komen twee keer op voorsprong en dan ben je eigenlijk in veilige haven gezien de uitslagen van eerder op de zaterdag. Je moet na die 2-2 gewoon een punt over de streep trekken, ook dan was ik tevreden geweest. Dat gebeurt niet, we geven de 2-3 alsnog weg. Dat vind ik erg amateuristisch. Gelukkig zijn de uitslagen gunstig, maar ik had hier graag anders gezeten. Toch ben ik ervan overtuigd dat we nog punten gaan pakken. Het komt goed."

Excelsior staat vijftiende in het klassement. Met nog twee duels te gaan bedraagt de voorsprong op NAC Breda drie punten. De Brabanders verloren thuis de kraker tegen Heracles met 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen