Marinus Dijkhuizen spuwt vuur na 'ongekend' moment met VAR tijdens Ajax - Excelsior

25 april 2024, 13:09
Foto: © ESPN

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen is not amused na het optreden van de VAR bij Ajax – Excelsior in de Johan Cruijff ArenA. De bezoekers uit Kralingen stonden met 1-2 voor toen Ajacied Anton Gaaei zijn noppen op de enkel van een Excelsior-speler plantte. De VAR deed hier niks mee, tot grote ergernis van veel voetbalfans, en ook tot ergernis van Dijkhuizen.

“Dat is natuurlijk 100% rood. Ik weet niet wat meneer Van der Laan (de VAR van dienst, red.) aan het doen was bij de VAR, maar het is toch echt ongekend. Tien dagen geleden hebben we nog een rode kaart bij ons gezien, met hele zware intensiteit aan een jongen trekken”, zegt Dijkhuizen bij ESPN met een flinke vleug cynisme, die de overtreding, waar Excelsior tien dagen geleden rood voor kreeg, helemaal niet zwaar vond.

Artikel gaat verder onder video

“Als je een beetje verstand van voetbal hebt zie je dat hij hem heel bewust over de bal heen zet: geen enkele intentie om de bal te spelen, vol op de enkel. Als dit bij grote clubs gebeurt is het hek van de dam denk ik, en dan staat alles in brand. Ja, nu niet. Dan was het klaar geweest (dan had Ajax nooit meer de gelijkmaker gemaakt, red.)”, besluit de trainer van Excelsior na de wedstrijd tegen Ajax.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjaak Swart oppert uit het niets opvallende en weinig genoemde hoofdtrainer voor Ajax

Sjaak Swart werpt een nieuwe naam op als trainer van Ajax. "Dat vind ik een goede trainer, hij is zeker een kandidaat."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

dit waas ook schandalig!! worden ze niet gematst bij feyenoord worden ze hier wel gematst!! en dan nog roepen dat de knvb geen knjb is!! ja tuurlijk!! ik vind dat ze die ajacied voor ernstig gemeen spel nog moeten schorsen! voor hetzelfde geld was die man zijn enkel naar de klote en kon hij nooit meer spelen! en die klote ajacied loopt er lachend mee weg alleen maar vanwege de onmacht!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen