Thaise investeerder wil Serie A en CL winnen met Milan

2 mei 2015, 23:58

Bee Taechaubol heeft een deal gesloten met Silvio Berlusconi, de voorzitter van AC Milan. De Thaise miljardair staat op het punt om een deel van de aandelen over te nemen van de man die al jaren aan het roer staat bij de Rossoneri. "Ons doel is om de Serie A en de Champions League te winnen", zegt de ambitieuze Taechaubol.

Zaterdag vond er weer een onderhoud tussen de Thaise zakenman en Berlusconi plaats. Taechaubol lijkt een deel van de aandelen te kopen, maar waarschijnlijk wil de huidige voorzitter 51 procent van de club blijven bezitten. "We hebben de structuur van de overeenkomst gedefinieerd. Er is nog wel een aantal details dat we moeten uitwerken. Er mist nog iets en daar werken we aan."

Taechaubol stelt dat de deal binnen een paar weken beklonken kan zijn. "Ik kan niet zeggen of ik 49 of 51 procent van de aandelen krijg", zegt de Thai tegen Sky Sport Italia. "Milan is een legendarische club en we willen ervoor zorgen dat het team weer de Serie A en de Champions League kan winnen. We zullen ons best doen voor Milan en haar fans", aldus 'Mr Bee'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen