Depay dolblij met transfer: "Het is echt fantastisch"

7 mei 2015, 15:33

Na twee seizoenen als basisspeler bij PSV maakt Memphis Depay de overstap naar één van de grootste clubs van Europa. De 21-jarige aanvaller gaat naar Manchester United, alle partijen hebben daarover een akkoord bereikt. Voor de camera van PSV TV noemt Depay de transfer 'een droom die uitkomt'.

"De club en ik zijn akkoord met Manchester United. Het is echt fantastisch. Dit is een hele grote stap naar een hele grote competitie", zegt Depay, met 21 goals momenteel topscorer van de Eredivisie. Op het trainingsveld werd de aanvaller donderdag gefeliciteerd door coach Phillip Cocu en zijn teamgenoten. "Dat deed wel wat met me. Het zegt veel over het team dat de jongens allemaal naar me toekomen om me te feliciteren."

Voor Depay is de transfer een beloning voor de ontwikkeling die hij bij PSV doorgemaakt heeft. Hij kwam als D-junior bij de Eindhovense club terecht. "Ik heb hier alles doorlopen. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk ben ik gegroeid als mens en als speler. Er is heel wat moois uitgekomen."

Zijn periode bij PSV zit er nog niet op, er staan nog twee duels op het programma. Zondag speelt PSV thuis tegen Heracles. "Het is speciaal dat dit mijn laatste thuiswedstrijd wordt. Ik wil nog twee keer alles geven. We kunnen records breken en ik kan topscorer worden. Het is een en al genieten, dus dat komt wel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen