Bergwijn naar voren geschoven als 'nieuwe Memphis'

11 mei 2015, 10:39

De thuiswedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo (2-0 winst) stond uiteraard in het teken van het afscheid van Memphis Depay, die komende zomer naar Manchester United vertrekt, maar ook van het competitiedebuut van Steven Bergwijn in PSV 1. De zeventienjarige Almeerder wordt door veel mensen naar voren geschoven als de 'nieuwe Memphis'. Depay zelf denkt in ieder geval dat de aanvaller in staat is om eenzelfde groei door te maken.

"Ik denk dat we een heel groot talent in huis hebben met Steven Bergwijn", laat Depay optekenen in De Telegraaf. "Op de training doet hij het fantastisch. Ik geloof in hem. Ik geloof ook in Jürgen Locadia. We hebben veel talenten. Ik zou niet weten wie me moet opvolgen", stelt de aanwinst van Man United.

Bergwijn was in zijn nopjes met zijn debuut in de Eredivisie. "Ik had al mijn bekerdebuut gemaakt, maar dit is het echte werk. Hier droom je van en werk je elke dag hard voor", aldus de jongeling, die bewondering heeft voor Depay. "Memphis is een voorbeeld voor mij. Hij praat veel met me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen