Megaboete dreigt voor QPR: "Hebben het fout gedaan"

17 mei 2015, 12:49

Er hangt Queens Park Rangers een monsterboete boven het hoofd. De werkgever van Leroy Fer, die dit seizoen degradeert uit de Premier League, kan een geld boete opgelegd krijgen die kan oplopen tot maar liefst 80 miljoen euro. De club zou de Financial Fair Play-regels niet hebben nageleefd.

QPR-directeur Les Ferdinand beseft dat The Hoops een flink probleem hebben en stelt dat de club in plaats van het kopen van spelers weer moet opleiden. "We hebben het helaas helemaal verkeerd gedaan. We hadden wel de intentie om het goed te doen, maar het is duidelijk dat er te veel met geld gesmeten is. We lijden nu onder de consequenties", stelt de oud-prof bij BBC Radio 5.

Ferdinand wil schoon schip maken met QPR. "We moeten ons hergroeperen en ons realiseren dat we geen tientallen miljoenen meer kunnen investeren in nieuwe spelers."

QPR neemt juridische stappen tegen de Football League en wil op deze manier een straf voorkomen. Het plaats vraagtekens bij de wettigheid van de Financial Fair Play-regels. De club zou twee seizoenen geleden in de Championship meer geld hebben uitgegeven aan salarissen dan toegestaan is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen