FC Utrecht neemt tractor over van Real Madrid

Ger
19 mei 2015, 14:58

FC Utrecht heeft een aanwinst van Real Madrid mogen verwelkomen. Het betreft in dit geval geen voetballer, maar een tractor. De New Holland Boomer maakt onderdeel uit van een pakket aan nieuwe apparatuur van de Domstedingen, die daarmee het veldonderhoud in het stadion 'ambachtelijker' willen aanpakken.

"Het was onze uitdrukkelijke wens om uit een goed, eigen machinepark te kunnen putten, om zodoende op ieder gewenst moment de velden op de beste manier te kunnen behandelen", zegt coördinator operations Jorn ter Braak van FC Utrecht op de clubwebsite. "Wij gaan anders en waarschijnlijk intensiever te werk dan de gemeente, die de velden tot voor kort onderhield, in het verleden deed."

"Het in eigen beheer nemen van het veldonderhoud in het stadion en dus het op een andere manier onderhouden en met name intensiever onderhouden van de grasmat heeft geleid tot verbetering van de kwaliteit van het gras", weet Ter Braak. "Het is nu de kunst om dit ook te realiseren op Sportcomplex Zoudenbalch, waar de nodige uitdagingen liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen