Successen voor Jordi Cruijff: "Een historisch seizoen"

22 mei 2015, 10:21

Jordi Cruijff kijkt terug op een formidabel seizoen. De technisch directeur wist met Maccabi Tel Aviv het nationale kampioenschap, de Israëlische beker én de Toto Cup in de wacht te slepen. "Het was een historisch seizoen", zegt de 41-jarige Cruijff terecht, na de meest succesvolle jaargang in zijn carrière.

"Op nationaal niveau hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel", glimlacht Cruijff junior in De Telegraaf. "Dat dit uitgerekend na een jaar gebeurt, waarin we ongelooflijk veel tegenslagen hebben gehad, maakt me extra trots", voegt de zoon van voetballegende Johan toe.

"Door het conflict in de Gazastrook speelden we onze Europese thuisduels op Cyprus en waren onze spelers met hun gedachten meer bij hun familie dan bij het voetbal", stelt Cruijff. "Het is volgens mij de verklaring waarom we in de Champions League- en Europa League-kwalificatie werden uitgeschakeld. Terwijl we wel een hecht team hadden, dat in staat was om in elk geval de groepsfase van de Europa League te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen