Aston Villa is overtuigd: "Vlaar wil bij ons blijven"

23 mei 2015, 11:15

Het contract van Ron Vlaar bij Aston Villa loopt komende zomer af en dus is de Nederlandse verdediger vrij om na dit seizoen op transfervrije basis de overstap te maken naar een nieuwe club. Aston Villa heeft desondanks de hoop op een langer verblijf van de aanvoerder nog niet opgegeven. Coach Tim Sherwood heeft goede hoop dat Vlaar zijn contract in Birmingham gaat verlengen.

"Ik heb Ron verteld dat ik wil dat hij blijft. Hij zei tegen mij dat hij dat ook wil", vertelt Sherwood aan Sky Sports. "Zijn zaakwaarnemer gaat met de club praten en ik ben ervan overtuigd dat daar iets goeds uit zal komen. Ik heb het gevoel dat Ron ook komend seizoen deel uitmaakt van onze selectie."

Sherwood begrijpt echter ook dat Vlaar mogelijk een stapje hogerop ambieert. "Ik denk dat hij veel goede aanbiedingen zal krijgen", vervolgt de coach. "Maar hij is gelukkig hier en ik denk dat wij er wel uit gaan komen met Ron", aldus de trainer, die weet dat Vlaar belangrijk is voor Aston Villa. "Onze beste resultaten hebben we behaald met Ron in de basis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen