Koeman: "Waarom kunnen wij niet winnen van Man City?"

23 mei 2015, 12:57

Voor Southampton staat er op de laatste speeldag van de Premier League nog veel op het spel. Het team van Ronald Koeman staat zevende, met één punt achterstand op Tottenham Hotspur en twee op Liverpool. Als Southampton Europa in wil, moet het één van die teams op de slotdag voorbij. Met een uitwedstrijd tegen Manchester City op het menu lijkt dat geen gemakkelijke klus, maar Koeman heeft goede hoop.

Als Southampton zesde wordt, gaat het de voorronde van de Europa League in. De vijfde plaats is goed voor rechtstreekse plaatsing. "Als wij zondag winnen, denk ik dat het lukt om ons te plaatsen", zegt Koeman op de clubsite. Dan moeten Tottenham en Liverpool dus punten morsen, tegen respectievelijk Everton en Stoke City. "Ik verwacht namelijk niet dat beide teams hun duels gaan winnen."

Als Southampton zelf niet wint bij Manchester City, is het zeker dat het naast Europees voetbal grijpt. "We hebben Manchester United al verslagen en Chelsea op een gelijkspel gehouden. Waarom kunnen we dan niet winnen van Manchester City", vraagt Koeman zich af. "Wij hebben vertrouwen in onszelf en geloven dat we een goed resultaat gaan halen."

Koeman kan niet beschikken over Jay Rodriguez, Morgan Schneiderlin en Dusan Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen