Reden Ancelotti voor jaar pauze: "Moet geopereerd worden"

25 mei 2015, 10:58

Het was al bekend dat Carlo Ancelotti een jaar rust zal nemen, als de clubleiding van Real Madrid besluit om de Italiaanse oefenmeester de laan uit te sturen. De coach heeft nu bevestigd dat hij dit vanwege fysieke redenen zal doen. Mocht hij ontslagen worden, dan zal hij geopereerd worden.

Real Madrid greep dit seizoen naast de Champions League, de Copa del Rey en de landstitel en dat kan Ancelotti wel eens zijn baan kosten. Rafael Benitez (Napoli) wordt al genoemd als zijn vervanger en er zijn ook geluiden over een rentree van Ancelotti bij AC Milan te horen. "Ik heb al gezegd dat ik er een jaar uit zal zijn bij een ontslag", benadruk de Italiaan tegenover Il Giornale. Een terugkeer naar Italië lijkt er vooralsnog dus niet te komen.

"Ik heb een zeer serieuze reden om tijdelijk te stoppen. Ik moet geopereerd worden, omdat ik last heb van vernauwing van het halswervelkanaal", maakt Ancelotti duidelijk. "Sinds enige tijd heb ik te maken met tintelingen in mijn handen. Dat kan zich verspreiden naar mijn benen, waardoor ik een afspraak voor een operatie heb gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen