Bosz: "Pas als we deze winnen, was het goed seizoen"

29 mei 2015, 15:11

Bijna heeft Vitesse de buit binnen. Na het 2-2 gelijkspel in Heerenveen hebben de Arnhemmers zondag in eigen stadion aan een zege, of zelfs gelijkspel, voldoende om Europa in te mogen. Dat zou een fraai succes zijn, zeker gezien de moeizame eerste seizoenshelft, maar coach Peter Bosz wil niet te vroeg juichen.

"We zijn toch van ver gekomen dit seizoen", zegt Bosz op de website van de Arnhemse club. "Na een periode van goed spel en te weinig punten hebben we na de winterstop een aardige reeks neergezet en die heeft geresulteerd in deze confrontatie met sc Heerenveen. Maar pas als je ook deze ronde als winnaar uit de strijd komt kun je over een goed seizoen praten. We hebben nog steeds niks, maar we willen we wel graag."

Bosz ziet Vitesse niet als favoriet: "We hebben een goede uitgangspositie en dat is het. Scoort Heerenveen, is het ineens heel anders en met hun gevaarlijke en snelle voorhoede mogen we niets onderschatten."

De trainer van Vitesse rekent zondag weer op de steun van het Vitesse-publiek. "Er is dit seizoen een uitstekende band tussen de spelers en de supporters. De sfeer in GelreDome is prachtig en ik hoop dat we dat zondag weer mogen meemaken. Dit is een finale en zij hebben eerder al laetn zien dat ze ons over een dood punt heen kunnen helpen. Ik hoop niet dat het nodig is, maar wel dat ze in grote aantallen aanwezig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen