AZ bindt doelman Bucker: "Zeer betrouwbaar"

Ger
8 juni 2015, 19:24

AZ heeft opnieuw een speler uit de eigen jeugdopleiding een contract gegeven. Koen Bucker (18) ligt nu tot medio 2017 vast bij de Alkmaarse club. De doelman maakt sinds 2011 deel uit van de jeugdopleiding van AZ. De afgelopen periode kregen ook Buckers huidige teamgenoten Nick Doodeman en Joris Kramer al hun eerste contract bij de Noord-Hollanders.

"Ik ben hier super blij mee. Dit is een mooie beloning na jaren hard werken. Maar dit is eigenlijk pas het begin. Volgend jaar begin ik weer op nul en zal ik het weer waar moeten maken", zegt Bucker op de clubwebsite. "Mijn doel is om binnen twee jaar mijn debuut te maken in het eerste. Dat is ambitieus, maar ik geloof dat dat door hard te werken mogelijk is."

"Hij heeft zich de laatste jaren zeer betrouwbaar getoond. Afgelopen seizoen was hij de minst gepasseerde keeper van de Eredivisie voor A-junioren", reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart. "Koen is een jongen die nog veel groeimogelijkheden heeft. De komende tijd mag hij bij Jong AZ bewijzen wat hij allemaal nog meer in zijn mars heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen