Emmen-topscorer denkt na: "Er zitten mooie clubs bij"

14 juni 2015, 23:57

Voor Cas Peters is een spannende zomer aangebroken. De clubtopscorer van FC Emmen heeft een nieuwe aanbieding voorgeschoteld gekregen door zijn huidige werkgever, maar diverse clubs uit de Eredivisie, de Jupiler League en het buitenland willen hem graag inlijven. Emmen hoopt desalniettemin dat de aanvaller zal blijven.

"FC Emmen heeft me een aanbieding gedaan en ik heb ook kort met de nieuwe trainer (Marcel Keizer, red.) gesproken, maar ik ga pas vanaf komende week alle opties één voor één bekijken", zegt Peters tegen RTV Drenthe. "Er zitten hele mooie clubs bij. Het is best een lastige afweging. Mijn gevoel moet allereerst goed zijn natuurlijk, maar ik wil ook het idee hebben dat ik veel aan spelen toekom", aldus de topschutter van Emmen.

Peters maakte afgelopen seizoen 22 doelpunten voor Emmen. Hij wil niets kwijt over de clubs die interesse in hem hebben. "Bovendien heb ik ook nog geen enkele club gesproken. Ik schuif deze week om tafel met mijn zaakwaarnemers (Henk Timmer en Henk van Ginkel, red.) en dan ga ik alles goed bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen