'Ajax fluit Overmars terug in zoektocht naar nieuwe spits'

17 juni 2015, 11:35

Het rommelt flink bij Ajax, zo blijkt uit een verhaal in Voetbal International. Volgens het blad is de positie van voetbaldirecteur Marc Overmars 'zeer beladen' geworden. Hij zou onder extra toezicht staan door de komst van Tscheu La Ling als adviseur en krijgt amper ruimte van de Raad van Commissarissen.

Overmars vormt met Dennis Bergkamp en Wim Jonk het zogenaamde 'Technisch Hart' van Ajax, maar de drie zouden niet bepaald op één lijn zitten over het te voeren beleid. Jonk zou, evenals de binnengehaalde Ling, een andere opvatting hebben van de uitvoering van het 'plan-Cruijff' dan Overmars en Bergkamp.

Als voorbeeld voor de interne problemen voert VI het te voeren transferbeleid aan. Overmars zou deze zomer de selectie willen versterken en had een budget van tien miljoen euro in gedachten voor de komst van een nieuwe spits, maar zou te horen hebben gekregen dat hij de hand op de knip moet houden. Bovendien mag er pas een nieuwe aanvalsleider komen, als de huidige eerste spits Kolbeinn Sigthórsson verkocht is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen