'FC Groningen hoeft Zivkovic niet, Willem II haakt in'

19 juni 2015, 18:18

Een terugkeer van Richairo Zivkovic naar FC Groningen lijkt van de baan. Er was sprake dat Ajax de 18-jarige aanvaller zou verhuren aan zijn oude club, maar de bekerhouder ziet daar volgens Voetbal International van af. Het medium meldt tevens dat Zivkovic vrijdag met Willem II om de tafel heeft gezeten om te praten over een huurdeal.

Zivkovic en zijn vader zouden hebben gesproken met Jurgen Streppel en Carlos Aalbers, respectievelijk trainer en technisch manager van Willem II. Naar verluidt hopen de Tilburgers hem voor een jaar te huren van Ajax, het kamp-Zivkovic heeft dat idee in beraad. Het zou niet de eerste deal tussen Ajax en Willem II worden van de zomer. Volgens De Telegraaf is de transfer van Mitchell Dijks van Tilburg naar Amsterdam rond, Ruben Ligeon zou dan op huurbasis de omgekeerde weg bewandelen.

Ajax nam Zivkovic in de zomer van 2014 over van FC Groningen, maar coach Frank de Boer deed amper een beroep op hem. Om die reden zag de aanvaller een tijdelijke terugkeer naar de Euroborg wel zitten, maar FC Groningen zou daar anders over denken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen