Mihajlovic vol ambities: "We moeten groot denken"

3 juli 2015, 20:18

Sinisa Mihajlovic werd vandaag (vrijdag) officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van AC Milan. De 46-jarige oefenmeester taak krijgt de taak om de Rossoneri, na een aantal ontluisterend zwakke seizoenen, omhoog te helpen. Daar heeft de Kroaat het volste vertrouwen in. "We moeten groot denken, dat moet bij een club als Milan."

"Er is geen ambitieuzer project dan dit project in Italië", dat waren de woorden die Mihajlovic sprak bij zijn presentatie als opvolger van de vertrokken Filippo Inzaghi. "Ik vind het prachtig om hier aan de slag te gaan, Milan is een club van wereldklasse", aldus de keuzeheer, die twee maanden geleden na een dienstverband van twee seizoenen vertrok bij Sampdoria.

Milan eindigde vorig seizoen als tiende in de Serie A, waardoor het voor het tweede jaar op rij naast Europees voetbal greep. "Het team heeft twee moeilijke jaren achter de rug. We moeten onze fans weer plezier geven. Hard werken, het de slechte dingen uit het verleden vergeten en optimistisch zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we mooie dingen kunnen presteren in het komende seizoen."

Met de ambities van Milan is weinig mis, verzekert Mihajlovic. "We willen iedere wedstrijd winnen en gaan voor het hoogste. We moeten ons vertrouwen terugkrijgen", aldus de nieuwe coach, die de beschikking krijgt over aanwinsten Andrea Bertolacci (AS Roma), Luiz Adriano (Shaktar Donetsk) en Carlos Bacca (Sevilla). "We doen het geweldig op de transfermarkt. We kunnen veel bereiken met onze spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen