Geduld PSV met Lestienne en Pereiro op: "We moeten door"

4 juli 2015, 09:34

Er lijkt een streep te kunnen worden gezet door de komst van Maxime Lestienne en Gaston Pereiro naar PSV. De Eindhovenaren wachten al lang om de eerste aankoop van deze transferperiode te kunnen presenteren en het geduld van de club is nu op. PSV verwacht niet dat de komst van het aanvalsduo op korte termijn kan worden gerealiseerd en verlegt haar interesse nu naar andere spelers.

Beide spelers zijn al langer in beeld om de aanvalslinie van de Eindhovenaren te komen versterken, maar een deal is momenteel ver weg. Dat geeft technisch manager Marcel Brands toe aan De Telegraaf. "De zaakwaarnemer van Pereiro is nu vijf dagen uit de lucht, omdat hij druk is met grote tv-deals. We hebben gezegd dat we ondertussen ook doorschakelen naar andere opties", legt Brands uit. "Dat geldt inmiddels ook voor Lestienne. Alle papieren voor die transfer zijn opgestuurd naar Qatar, maar we kunnen niet blijven wachten. We moeten door."

Het lijkt aannemelijk dat PSV nu haar aandacht gaat verleggen naar Steven Berghuis van AZ. Hij staat al langer op het verlanglijstje van de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen