Strootman traint weer mee bij Roma: "Voelt goed"

5 juli 2015, 23:47

Kevin Strootman kan weer lachen. De 25-jarige Nederlander kon zondag voor het eerst weer meetrainen met de selectie van AS Roma en dat deed hem goed. "Het voelt goed om weer met mijn teamgenoten op het veld te staan", liet de Oranje-international na afloop van de oefensessie via Twitter weten.

Door twee opeenvolgende knieblessures staat Strootman al zo'n zestien maanden aan de kant. Hij scheurde begin maart 2014 zijn kruisband af, een blessure die hem deelname aan het wereldkampioenschap in Brazilië kostte. In november van dat jaar maakte de middenvelder zijn rentree, maar deze terugkeer was van korte duur. Eind januari moest hij opnieuw onder het mes, nadat littekenweefsel in zijn gewricht geconstateerd was.

Sinds zijn operatie in januari trainde Strootman vooral individueel, maar zondag trainde hij voor het eerst weer met de groep mee. Als een terugslag uitblijft, kan hij bij de start van het nieuwe seizoen weer topfit zijn. Dat is niet alleen goed nieuws voor Roma, maar ook voor het Nederlands elftal. Voordat hij in maart 2014 geblesseerd raakte was de oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV een vaste waarde in de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen