LA Galaxy haalt na Gerrard ook Giovani dos Santos

15 juli 2015, 09:23

Na Steven Gerrard heeft Los Angeles Galaxy nog een bekende naam uit het internationale voetbal aan de selectie toegevoegd. De Mexicaan Giovani dos Santos komt de ploeg versterken, bevestigt de clubleiding. De aanvaller stond de afgelopen seizoenen onder contract bij het Spaanse Villarreal.

In Nederland is Dos Santos vooral bekend door zijn doelpunt tegen Oranje op het WK 2014. Hij zette Mexico in de achtste finale op een 1-0 voorsprong en leek het Nederlands elftal zo terug naar huis te schieten, maar twee doelpunten in de slotfase zetten het duel (1-2) op zijn kop. De 26-jarige aanvaller begon zijn carrière bij FC Barcelona, waar hij tot 2008 bleef. Daarna stond hij vier jaar onder contract bij Tottenham Hotspur.

Momenteel is Dos Santos met de nationale ploeg van Mexico actief op de Gold Cup. Hij sluit aan het eind van deze maand aan bij de selectie van LA Galaxy en kan mogelijk 9 augustus debuteren tegen Seattle Sounders. De aanvaller heeft met de Amerikaanse ploeg overeenstemming bereikt over een contract tot 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen