'Feyenoord zet deur open voor geblesseerde Vlaar'

20 juli 2015, 08:59   Bijgewerkt: 20 juli 2015, 12:46

Ron Vlaar beleeft momenteel de moeilijkste periode uit zijn carrière. De centrale verdediger grossiert in het hebben van blessures en kreeg op het moment dat hij net een clubloze status had een nieuwe dreun te verwerken. Zijn knieblessure bleek ernstiger dan verwacht en daarom zal de international van Oranje nog drie tot vier maanden uit de roulatie liggen. Hij heeft wel een helpende hand aangereikt gekregen van een voormalig werkgever.

Feyenoord heeft Vlaar namelijk laten weten dat hij in Rotterdam-Zuid kan herstellen van zijn knieblessure. De deur van De Kuip staat altijd open voor de verdediger, zo meldt De Telegraaf. Zodoende komt de bij Aston Villa vertrokken mandekker mogelijk in ieder geval voor even terug op het oude nest. Tussen januari 2006 en de zomer van 2012 verdedigde Vlaar de clubkleuren van Feyenoord. Hij verliet Villa deze zomer na drie seizoenen om een stapje hogerop te gaan, maar een transfer lijkt hij voorlopig door de fysieke problemen te kunnen vergeten.

Vlaar liet zondagochtend in een officiële verklaring weten dat hij een nieuwe tegenvaller te verwerken heeft gekregen en dus langer buitenspel zal staan, maar toonde zich nog wel positief. "Ik heb voor hetere vuren gestaan, ik heb vaker met dit bijltje gehakt en ben trots op wat ik bereikt heb in mijn carrière. Ik weet zeker dat ik ook hier weer uit zal komen. Ik voel de energie stromen om er weer tegen aan te gaan. De knop is al om, de blik keihard op vooruit kijken om weer helemaal fit te worden! Ik weet zeker dat het goed komt! Ik ga mezelf klaarstomen zodat ik nog minimaal 5 jaar op het hoogste niveau kan acteren. Dus ook met het Nederlands elftal", zei de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen