Depay trefzeker voor winnend Manchester United

22 juli 2015, 07:42   Bijgewerkt: 22 juli 2015, 08:33

Naast Georginio Wijnaldum heeft ook Memphis Depay zijn eerste doelpunt in Engelse dienst te pakken. De aanvaller pikte zijn goaltje mee in de oefenwedstrijd van Manchester United tegen San Jose Earthquakes. Mede dankzij de treffer van Depay werd het 3-1 voor de ploeg van Louis van Gaal.

Depay scoorde in Californië na 37 minuten, na een enorme flater in de Amerikaanse defensie. Hij pikte een te korte terugspeelbal op en schoot keurig raak. Vlak daarvoor was hij ook al dichtbij een doelpunt geweest, hij toucheerde de bal voordat deze de lijn passeerde, maar de treffer kwam toen op naam van Juan Mata. De ingevallen Andreas Pereira bepaalde na rust de eindstand op 3-1 voor de Engelse ploeg.

Bij Manchester United stond ook Daley Blind in de basis, hij stond opnieuw opgesteld als centrale verdediger. De oud-Ajacied vormde een defensie met Matteo Darmian, Phil Jones en Luke Shaw. Op het middenveld speelden Michael Carrick, Morgan Schneiderlin, Ashley Young en Mata, Depay stond voorin met Wayne Rooney. Sam Johnstone stond, bij absentie van de geblesseerde David de Gea, onder de lat.

De volgende oefenwedstrijd van Manchester United in de Verenigde Staten is tegen FC Barcelona, dat met 2-1 van Los Angeles Galaxy won. Daarna oefenen de Engelsen nog tegen Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen