Bondscoach Frankrijk: "Oranje is de logische favoriet"

25 juli 2015, 21:12

Frankrijk bevond zich in de tweede pot bij de loting voor de WK-kwalificatie en wist dus dat het een loodzware tegenstander kon treffen. Dat werd Nederland en bovendien rolde met Zweden een sterke ploeg uit pot drie uit de koker. En dus is bondscoach Didier Deschamps van Les Bleus niet blij.

"Het is een sterke, evenwichtige groep", zegt Deschamps over Groep A in de WK-kwalificatie. "De favoriet is Nederland, als halvefinalist van het afgelopen WK. Daar eindigden ze zelfs als derde. Maar daarnaast hebben we Zweden, Bulgarije en Wit-Rusland, teams waartegen het nooit eenvoudig is om te spelen. Zweden was, naar mijn mening, het sterkste land in de derde pot. Ze hebben natuurlijk Zlatan Ibrahimovic, die kennen we."

Positief voor Frankrijk is dat het Duitsland, de regerend wereldkampioen, ontliep. "We konden tegen grote teams loten, waaronder inderdaad Duitsland. Maar ik herhaal: Nederland is de nummer drie van het afgelopen WK. Voor mij is Nederland de logische favoriet in deze groep", citeert l'Equipe de Franse bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen