ADO doet door Celtic gevolgde Kramer nieuw voorstel

29 juli 2015, 10:00

Er vindt mogelijk een verrassende wending plaats in de soap rond Michiel Kramer. De 26-jarige spits had al een driejarig contract getekend bij Baniyas, maar de transfer ketste af omdat de club uit Abu Dhabi niet aan de financiële verplichtingen voldeed. Hij keerde daarom terug bij ADO Den Haag, dat nu een een nieuw bod voor een contractverlenging aan het voorbereiden is.

"Praten kan altijd", reageert Kramer tegenover Voetbal International op deze situatie. De spits zag een lucratief avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten in rook opgaan. "Natuurlijk was het een teleurstelling, maar ik heb alle begrip voor het standpunt van ADO", zegt de boomlange goaltjesdief, die onlangs weer aansloot bij de selectie van de Residentieclub.

Kramer staat tot de zomer van 2016 onder contract in Den Haag, waardoor een transfer of een contractverlenging het beste lijkt te zijn. "Het is voor mij totaal niet te voorspellen of Kramer dit seizoen bij ons blijft", stelt coach Henk Fraser. "We kunnen er ook niet op blijven wachten, want het moet niet zo zijn dat we op het laatste moment worden verrast", aldus Fraser. Tijdens het oefenduel met Veria (1-2) zat Celtic op de tribune voor de spits.

Mike Havenaar, oud-spits van Vitesse, staat ook nog steeds op het lijstje van ADO. De 28-jarige Japanner staat momenteel op de loonlijst bij het Finse HJK Helsinki.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen