Riedewald overleeft aanslag: "Had erger kunnen aflopen"

29 juli 2015, 23:42

Jairo Riedewald kreeg tijdens het uitduel met Rapid Wien in de derde voorronde van de Champions League een flinke aanslag te verwerken van Stefan Schwab, die daarvoor ook terecht rood kreeg. De verdediger van Ajax hield er niets aan over, maar besefte dat het erger had kunnen aflopen.

"We gingen allebei het duel in, hij met twee benen gestrekt. Hij raakte mijn knie, die was nog een beetje gevoelig na de eerste helft, maar ik heb het overleefd. Of ik meteen door had hoe erg het was? Ik zag hem komen, maar je hoopt natuurlijk dat het meevalt. Hij raakte me vol, maar ik kon verder. Het is een mannensport en het hoort er ook een beetje bij. Ik kwam er ook fel in, maar hij feller", aldus Riedewald bij SBS6. Hij heeft nog niet met Schwab gesproken. "Ik zou het wel op prijs stellen als hij nog even naar me toekomt, want het had erger kunnen aflopen."

Rapid wist met tien man nog wel terug te komen tot 2-2. Riedewald. "Nadat zij met tien man verder moesten, hadden we voor de derde moeten gaan. Ze waren rijp voor de slacht. We hadden meer diepte moeten zoeken, maar bleven tikken om het tikken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen