ADO wil topscorer niet meer kwijt: "Kramer blijft bij ons"

31 juli 2015, 12:25

Feyenoord lijkt te kunnen fluiten naar de komst van Michiel Kramer. Volgens AD Sportwereld willen de Rotterdammers een poging wagen om de spits naar de Kuip te halen, maar die moeite kan de club zich besparen. Kramer is namelijk niet langer te koop, stelt ADO Den Haag-directeur Jan Willen Wigt.

In gesprek met Omroep West is Wigt duidelijk over Kramer, die ook nadrukkelijk gevolgd wordt door Celtic. "De belangstelling is niet dusdanig concreet dat wij een transfer zien aankomen. Volgende week start de competitie. Wij hebben dan een spits nodig. Kramer blijft bij ons. Wij hopen zijn contract te verlengen."

Honderd procent zekerheid dat Kramer blijft, kan de directeur desondanks niet geven. "Zeg nooit nooit in de voetballerij, want voor 10 miljoen laten we hem natuurlijk gaan, maar dat is niet aan de orde."

Eerder deze zomer had ADO Den Haag al ingestemd met een vertrek van Kramer naar SC Baniyas, een club uit Abu Dhabi. Deze transfer ging uiteindelijk niet door, de Arabieren kwamen niet met de transfersom over de brug. Het afgelopen seizoen was Kramer (26) goed voor zeventien doelpunten in de Eredivisie.

Naar verluidt wil Feyenoord, in een poging Kramer te strikken, Mitchell te Vrede inzetten als ruilmiddel.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen