Schreuder: "Gevoel dat ik overal de schuld van kreeg"

Ger
1 augustus 2015, 12:55

Alfred Schreuder hoopt met FC Twente in rustiger vaarwater te zijn aangekomen. De Enschedese club beleefde een teleurstellend seizoen, waarin financiële wanorde en teleurstellende resultaten de boventoon voerden. Supporters eisten zelfs het vertrek van Schreuder, maar de trainer zit nog steeds op zijn post.

"Het was een moeilijke tijd. Ik had het gevoel dat ik overal de schuld van kreeg. Maar als de resultaten niet goed zijn is er weerstand. En ik snap dat de trainer verantwoordelijk is. Maar de club weet ook wat ik de afgelopen jaren heb gedaan", zegt Schreuder tegen de NOS. "Ik ben niet achterlijk, het was een les. Ik heb ook met Henk ten Cate gesproken, die heb ik heel hoog zitten. Ik heb geleerd om me anders op te stellen en meer te eisen van mezelf en mijn omgeving."

Twente zag deze transferperiode behoorlijk wat spelers vertrekken. Daar kwamen voorlopig Giorgos Katsikas (PAOK Saloniki) en op huurbasis Bruno Uvini (Napoli), Michael Olaitan (Olympiakos) en Thomas Agyepong (Manchester City) voor terug. "Alles is mogelijk", aldus Schreuder. "We weten nog niet hoe de selectie er precies uit gaat zien. We gaan het zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen