MVV haalt ook Verheydt: "Hij is een échte targetman"

6 augustus 2015, 17:53

MVV heeft een productieve dag achter de rug op de transfermarkt. Naast de komst van Prince Rajcomar en Steven Pereira (beide op amateurbasis) heeft ook Thomas Verheydt zich verbonden aan de Jupiler League-club uit Maastricht. De 23-jarige spits komt over van topklasser SVV Scheveningen en heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij MVV.

"Ik ben zeer verheugd met deze stap", zegt Verheydt, die in zijn jeugd voor Feyenoord en ADO Den Haag speelde, op de MVV-website. "In de korte periode dat ik hier nu ben, heb ik al ervaren dat MVV een mooie en warme club is. Ik sta te popelen om mezelf te laten zien en doelpunten te maken voor MVV in de Jupiler League."

Trainer Ron Elsen vult aan: "Thomas is een aanvaller die op topklasseniveau heeft bewezen dat hij de kwaliteit bezit om goals te maken. Daarnaast is Thomas een imposante verschijning met zijn fysiek. Een échte targetman. Hij heeft weliswaar de voorbereiding voor een groot deel gemist door een lichte blessure, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat Thomas binnenkort topfit is en dat we hem snel kunnen klaarstomen voor het Jupiler League-niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen