NAC heeft spits bijna binnen: "We hebben een akkoord"

12 augustus 2015, 22:44

Het is een kwestie van tijd voordat Daniel Lucas Segovia zich officieel speler van NAC Breda mag noemen. De Bredase Jupiler League-club, die al een tijdje op zoek is naar een nieuwe Spaanse spits, is de laatste plooien van de transfer aan het gladstrijken. "We hopen de deal zo snel mogelijk rond te maken."

NAC hoopt Lucas snel te kunnen presenteren. "Wij hebben een akkoord en zitten nu te wachten tot zijn club, het Oostenrijkse Sankt Pölten, een vervanger voor hem heeft", stelt coach Robert Maaskant in gesprek met Omroep Brabant. Het geduld van de fans begon, zeker na de ontluisterende 1-4 thuisnederlaag tegen FC Volendam, langzamerhand op te raken, maar nu lijkt er dus witte rook te ontstaan. "Die spits komt er!", verzekert Maaskant.

Lucas staat nog onder contract bij het Oostenrijkse St. Pölten. "De constructie is vrij simpel. Wij hebben een akkoord en zitten te wachten tot Sankt Pölten  een vervanger heeft. Niet zozeer dat hij getekend heeft, maar wel dat ze hem binnen hebben. Dat zit er aan te komen en wij hopen de deal zo snel mogelijk rond te maken. Voor het duel tegen FC Eindhoven gaat dat niet meer lukken, want er zit natuurlijk papierwerk aan vast en ik denk niet dat dat snel genoeg zal gaan", zegt Maaskant.

Lucas staat te boek als een echte clubhopper. In zijn carrière speelde hij voor Rayo Vallecano, Fuenlabrada, Algeciras, Zaragoza B, Atlético Pinto, Conquense, Atlético Baleares, St. Pölten, Admira Wacker en Wolfsberger AC. Met St. Pölten, waar hij tot twee keer toe onder contract stond, speelde hij in 2014 in de Europa League tegen PSV. Lucas maakte vorig seizoen zestien doelpunten voor de Oostenrijkse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen