Faber zeer opgelucht: "Het ging niet zo makkelijk"

12 augustus 2015, 23:47

Met de hakken over de sloot wist NEC woensdagavond haar comeback in de Eredivisie te bekronen met drie punten. In het eigen Gofferstadion pegelde Navarone Foor de Nijmegaren in de absolute slotfase naar een 1-0 overwinning op Excelsior. Er heerste na afloop veel opluchting bij coach Ernest Faber.

Faber debuteerde als coach van NEC in de Eredivisie en hield dus ternauwernood drie punten over aan de wedstrijd tegen Excelsior. Helemaal van harte ging het niet, weet de winnende trainer. "Het ging niet zo makkelijk vandaag. We waren de tweede helft slordig, vooral in de passing. Maar uiteindelijk hebben we wel verdiend gewonnen, dat is de beloning voor hard werken", zegt Faber tegen Omroep Gelderland.

"We hebben geprobeerd te voetballen daar waar het kon", vervolgt Faber. "Het was de eerste keer weer in de eredivisie tegen een ploeg die al een jaar ervaring heeft. Voor de meeste jongens was het de eerste keer dat ze in deze competitie spelen. Dus mooi dat we dat afsluiten met drie punten. We zijn tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen