Titelverdediger Juventus kopje onder tegen Udinese

Ger
23 augustus 2015, 19:59   Bijgewerkt: 23 augustus 2015, 20:31

Juventus verloor het afgelopen seizoen in de Serie A slechts drie wedstrijden, maar bij de start van de nieuwe competitiejaargang is de eerste nederlaag direct al een feit. De regerend kampioen liet zich op eigen eigen veld verrassen door Udinese: 0-1.

Cyril Théréau maakt twaalf minuten voor tijd het enige doelpunt. Juventus wist vorig seizoen voor de vierde keer op rij met de Scudetto aan de haal te gaan en deed dit voor het tweede opeenvolgende jaar met een voorsprong van maar liefst zeventien punten op nummer twee AS Roma. Bovendien werd de Champions League-finale bereikt en konden de Coppa Italia en de Italiaanse Supercup in de prijzenkast worden gezet. Juventus moet door de nederlaag tegen Udinese echter direct in de achtervolging.

De thuisploeg kreeg overigens voldoende kansen om te scoren, maar de afwerking liet te wensen over. Ook Mario Mandzukic, die deze zomer overkwam van Atlético Madrid, wist zijn debuut voor Juventus niet met een goal van glans te voorzien. Opvallend was verder een vrije trap van Paul Pogba. De middenvelder van de Oude Dame, die al geruime tijd in de belangstelling staat van verschillende Europese topclubs, produceerde in de eerste helft een gigantische afzwaaier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen