"Van Persie is nog niet klaar om 90 minuten te spelen"

24 augustus 2015, 08:26

Robin van Persie lijkt de smaak langzaam maar zeker te pakken te krijgen bij Fenerbahçe. De Nederlandse aanvaller maakte afgelopen donderdag in de play-offs van de Europa League tegen het Griekse Atromitos zijn eerste doelpunt voor zijn Turkse werkgever en was afgelopen zondag tegen Rizespor (1-1) weer belangrijk met een doelpunt. Toch is de balvirtuoos nog niet fit genoeg om een wedstrijd vol te maken.

Dat heeft Fenerbahçe-coach Vitor Pereira na de wedstrijd gezegd. De Portugese oefenmeester haalde Van Persie in de 64ste minuut naar de kant. "We moesten onze spits veranderen. Robin van Persie zit nog niet op het niveau dat hij negentig minuten kan spelen", aldus Pereira, die de aanvoerder van Oranje na ruim een kwartier spelen zag scoren na een assist van Nani. Het leidde uiteindelijk niet tot een zege, omdat het 1-1 werd.

Omdat Van Persie nog niet helemaal fit is, is het nog maar de vraag of hij echt klaar is voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen IJsland op 3 september. Voordat het zover is, speelt Fenerbahçe nog tegen Atromitos (Europa League) en Antalyaspor (Süper Lig).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen