FC Dordrecht verhuurt aanwinst Haagen aan VVV

26 augustus 2015, 13:14

Twee maanden na zijn komst vertrekt Kristiaan Haagen alweer bij FC Dordrecht. De 20-jarige verdediger verkast op huurbasis naar VVV Venlo, zo meldt de gedegradeerde club. Haagen werd half juni door FC Dordrecht voor twee jaar vastgelegd, hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Anderlecht.

Tijdens de eerste twee competitiewedstrijden van FC Dordrecht kwam Haagen in actie voor de Zuid-Hollandse ploeg, in het uitduel met FC Emmen begon hij zelfs in de basis. Daarna, na het vertrek van coach Jan Everse, kwam hij niet meer aan de bak. Met Matthew Steenvoorden en Fahd Aktaou haalde de club ook twee nieuwe verdedigers. "Voor zijn carrière is het goed om speelminuten te maken, dat kan bij VVV Venlo. Daarom gunnen wij Kristiaan deze overgang", zegt interim-directeur Cees van der Poel van FC Dordrecht.

Voor de wedstrijd tegen NAC Breda van afgelopen maandag behoorde Haagen niet eens tot de selectie van FC Dordrecht. Een succes werd dat duel niet voorr FC Dordrecht, het verloor met maar liefst 7-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen