Maher over PSV: "We moeten volwassener gaan spelen"

30 augustus 2015, 11:22

Het was vorig jaar een prachtig seizoen voor PSV, maar de titelverdediger is de nieuwe jaargang in de Eredivisie matig gestart. Na drie speelronden staan de Eindhovenaren op vijf punten. Wordt er zondagmiddag in de topper tegen Feyenoord verloren, dan kijkt de ploeg van coach Phillip Cocu tegen achterstand van zeven punten aan. Toch maakt Adam Maher zich geen zorgen.

"We hebben er alle vertrouwen in", zegt Maher ondanks de stroeve start van het seizoen in De Telegraaf. Met PSV liep hij averij op tegen ADO Den Haag (2-2) en sc Heerenveen (1-1). "We hebben een goed team en weten waar we naartoe willen. Alleen moeten we wel volwassener gaan spelen. Zo'n tegengoal als tegen ADO in de blessuretijd mag nooit meer vallen", vindt Maher.

"En we moeten niet te veel gaan teren op wat we vorig jaar hebben gedaan", vervolgt de middenvelder van PSV. "We moeten kijken naar dit seizoen en naar wat er verwacht wordt van een kampioensteam. We moeten niet gaan denken 'net als vorig seizoen scoren we toch wel in de laatste minuut'."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen