Dost optimistisch: "Het wordt een fantastisch seizoen"

21 september 2015, 22:33

Bas Dost moest zich afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd van VfL Wolfsburg tegen Hertha BSC aanvankelijk verbijten op de reservebank, maar kwam in de slotfase van het duel in het veld voor Nicklas Bendtner. Hij ontpopte zich tot held van Die Wölfe, met twee treffers zorgde hij voor een 2-0 eindstand.

"Het was een lastige wedstrijd, Hertha had de intentie om te voetballen en dat deed erg goed", blikt Dost in gesprek met Bundesliga.com terug op de wedstrijd tegen Hertha. "Uiteindelijk weet je dat je de kansen nog wel krijgt. We hebben een goed team en creëren altijd mogelijkheden. Het is het belangrijkst dat je dit soort wedstrijden weet te winnen. Toen ik hier net kwam waren we nog niet zo ver. Toen hadden we dit soort wedstrijden gelijkgespeeld. Nu was ik niet eens bang voor puntenverlies", aldus de spits uit Coevorden.

Dost zit vol met vertrouwen. "We hebben genoeg kwaliteit in de selectie, ook al zijn Kevin De Bruyne en Ivan Perisic weggegaan. Het gaat steeds beter en we trainen hard. Het wordt een fantastisch seizoen", besluit de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen