De Boer: "Geen één speler heeft een voldoende gehaald"

Jw
4 oktober 2015, 17:53   Bijgewerkt: 4 oktober 2015, 18:11

Ajax-trainer Frank de Boer deelde na afloop van de verloren topper tegen PSV (2-1) de complimenten uit aan de winnaar. Volgens de oefenmeester maakte zijn ploeg namelijk geen enkele aanspraak op de zege. 

"We hadden vandaag een hele slechte dag en waren niet bij machte om het om te keren", legde De Boer uit voor FOX Sports. "Hoe dat komt? Het is altijd lastig om daar de vinger op te leggen. Ik houd het op een off-day, want ik kan niet één speler noemen die een voldoende heeft gehaald."

De Boer was gedurende de wedstrijd regelmatig langs de zijlijn te vinden, waar hij zijn spelers instructies toeschreeuwde. "Het liefst wil je er dan nog zelf inspringen, maar dat mag niet en kan ik natuurlijk zelf ook niet meer", aldus de coach, die omschreef waarom hij zo boos werd. "Soms moet je als speler de rust kunnen behouden. Als je een bal wegwerkt, probeer hem dan altijd op zijn minst richting een medespeler te schieten. Dat gebeurde ook niet."

Ajax kreeg vooral in de tweede helft geen voet aan de grond en had dan ook minder balbezit dan de bezoekers uit Eindhoven. "Dan moet je ook een compliment geven aan PSV. Zij maakten de goede keuzes en waren wel continu op tijd bij de bal. En wij niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen