Bosz krijgt 'uiterlijk vrijdag' uitsluitsel over schorsing

13 oktober 2015, 07:48

Het kan nog enkele dagen duren voordat er duidelijkheid komt over de dreigende straf voor Peter Bosz. De coach van Vitesse hangt een schorsing van vier wedstrijden boven het hoofd, omdat hij in de bekerwedstrijd tegen Heracles weigerde om het veld te verlaten nadat hij te horen gekregen had dat hij moest vertrekken. Als gevolg hiervan moest het duel in Almelo door scheidsrechter Makkelie worden gestaakt.

De aanklager betaald voetbal zet in op een schorsing van vier duels, Vitesse en Bosz gingen daar niet mee akkoord. De zaak diende maandagavond bij de tuchtcommissie in Zeist en na afloop maakte de KNVB kenbaar dat mogelijk pas aan het eind van deze week een knoop doorgehakt wordt. "Beslissing van de commissie van beroep komt uiterlijk vrijdag, laat de voorzitter net weten", aldus woordvoerder Hans van Kastel.

Als gevolg van de lopende zaak besloot Bosz af te zien van een bezoek aan tv-programma Pauw, dat voor maandagavond op het programma stond. Dit mede omdat het 'de zaak niet wil beïnvloeden'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen