Clasie dicht bij debuut in PL: "Ik kan niet wachten"

14 oktober 2015, 14:13

Eindelijk heeft Jordy Clasie zijn Premier League-debuut in het zicht. De middenvelder maakte in de zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton, maar kwam wegens een vervelende blessure nog niet in actie in competitieverband. Bijna is het dan zover. Hij kan niet wachten, zegt hij op het digitale thuis van zijn werkgever.

Clasie raakte geblesseerd tijdens het Europa League-duel met Vitesse en staat sindsdien buitenspel. Afgelopen donderdag speelde hij zestig minuten mee in de besloten oefenwedstrijd tegen Ajax (1-2 winst) en dat smaakt naar meer. Mogelijk maakt hij komend weekend tegen Leicester City zijn debuut in de Engelse competitie. "Dat is natuurlijk aan de trainer, maar ik hoop dat ik speel. Ik ben fit en kan niet wachten", aldus de controleur.

"Het was een ongelukkige start van het seizoen, maar ik hoop dat ik nu eindelijk mijn kwaliteiten kan tonen aan de fans. Ik was blij dat ik afgelopen donderdag na zeven weken weer eens kon spelen", stelt Clasie. "Mentaal gezien was het een zware periode, ik ben namelijk nooit echt geblesseerd geweest. Gelukkig ben ik nu terug", zegt de 24-jarige oud-Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen