Ajax met El Ghazi in de spits tegen Heracles Almelo

17 oktober 2015, 18:56

Ajax begint vanavond (19:45 uur) met Anwar El Ghazi in de spits aan de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De vleugelspeler is de vervanger van Arek Milik, die vanwege een buikspierblessure ontbreekt in het Polman Stadion. El Ghazi's plek op de rechtervleugel wordt overgenomen door Lasse Schöne, Viktor Fischer speelt als linksbuiten.

Het middenveld van Ajax bestaat net als twee weken geleden tegen PSV (1-2 verlies) uit Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Davy Klaassen. Laatstgenoemde had eerder deze week last van een lichte hersenschudding, maar werd vrijdag fit genoeg bevonden om te spelen. Jasper Cillessen, geblesseerd geraakt in de warming-up van het EK-kwalificatieduel van Oranje met Kazachstan, is er nog niet bij en wordt vervangen door Diederik Boer.

Ajax is samen met Feyenoord de koploper in de Eredivisie. Heracles Almelo staat verrassend derde, op één punt van de twee leiders. Bij de Overijsselse club gold spits Wout Weghorst vanwege een blessure als een twijfelgeval, maar in de warming-up doorstond hij de laatste test en dus verschijnt hij aan de aftrap.

Opstellingen

Heracles Almelo: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns, Pelupessy, Bel Hassani; Navratil, Weghorst, Gosens

Ajax: Boer; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; Schöne, El Ghazi, Fischer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen