Mönchengladbach dendert door in Bundesliga

17 oktober 2015, 23:06

Borussia Mönchengladbach begon het Bundesliga-seizoen met vijf opeenvolgende nederlagen, maar na het vertrek van coach Lucien Favre loopt alles op rolletjes bij de ploeg. De Champions League-deelnemer was zaterdag met maar liefst 1-5 te sterk voor Eintracht Frankfurt en boekte daarmee de vierde zege in successie in de Duitse competitie.

Bij rust was de score tussen Frankfurt en Mönchengladbach nog in evenwicht. Raffael bracht de bezoekers in de zestiende minuut wel aan de leiding, maar Alexander Meier herstelde een klein kwartier later uit een strafschop het evenwicht. Door doelpunten van Mahmoud Dahoud, opnieuw Raffael en André Hahn (2, waarvan één strafschop) liep Mönchengladbach, dat tegenwoordig onder leiding staat van André Schubert, na de doelwissel uit naar een dikke zege.

Mönchengladbach heeft nu, na negen wedstrijden, twaalf punten en staat daarmee in de middenmoot van de Bundesliga. Frankfurt bezet met negen punten de dertiende plek. Luc Castaignos had een basisplaats bij Frankfurt en werd na een uur spelen gewisseld, Roel Brouwers bleef op de bank bij Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen