Twee wereldgoals van Ajax zijn Heracles te machtig

17 oktober 2015, 22:02

Heracles Almelo heeft zaterdagavond in de topper tegen Ajax niet opnieuw kunnen verrassen. De lijstaanvoerder had in Almelo weinig te duchten van de thuisploeg: 0-2. Anwar El Ghazi en Nemanja Gudelj bezorgden hun ploeg met twee prachtige doelpunten de overwinning. De Amsterdammers blijven de trotse koploper van de Eredivisie en kunnen de rest van het weekend rustig afwachten hoe de concurrentie het ervan afbrengt.

Heracles is dé surprise van het huidige seizoen en had tot vanavond al zijn wedstrijden in het eigen Polman Stadion gewonnen. Op voorhand leek het voor Ajax dus een lastige avond te gaan worden tegen de nummer drie van de rangschikking. Door twee vroege doelpunten werd het echter nooit spannend in Almelo. El Ghazi en Gudelj vonden binnen het half uur allebei de kruising en de Heraclieden konden daar in de rest van de wedstrijd niets tegenover stellen.

In het tweede bedrijf beet de thuisploeg iets meer van zich af. Iliass Bel Hassani en Mike te Wierik misten echter de kansjes die hun ploeg weer in de wedstrijd hadden kunnen brengen. Ajax kwam echter nooit echt in de problemen en was aan de andere kant nog een aantal keer dicht bij een doelpunt. Gudelj verraste met een vrije trap Bram Castro, maar die had het geluk dat de bal op de bovenkant van de lat belandde. Ook Lasse Schöne raakte met een van richting veranderde vrije trap het aluminium. Gescoord werd er niet meer in het Polman Stadion, waardoor Ajax met een tevreden gevoel aan de terugreis naar Amsterdam kon beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen