'Ongelukkige' Yaya Touré verafschuwt Engelse pers

19 oktober 2015, 10:40

Yaya Touré is niet gediend van de wijze waarop de Engelse pers met hem omgaat. De middenvelder van Manchester City steekt in een vraaggesprek met het Franse L'Équipe niet onder stoelen of banken dat hij niet gelukkig is in Engeland. Hij voelt zich een doelwit van de media en dat gaat ten koste van zijn plezier in het voetbal.

Touré voelt zich slecht bij de berichtgeving rond zijn persoon. "Vorig seizoen maakte ik twaalf doelpunten, ondanks het feit dat ik twee maanden moest missen omdat ik de Afrika Cup speelde met Ivoorkust. Toch werd ik bekritiseerd, omdat ik minder doelpunten maakte dan het seizoen ervoor. Je begrijpt vast wel dat ik dat verafschuw. Hier wordt er alleen de nadruk gelegd op het slechte. Als je iets goeds doet, dan hoor je niets", bromt de Ivoriaan.

Daar laat de middenvelder van Man City het niet bij. "De media gebruikt vervelende manieren om mij te irriteren. Ik voel me daar ongelukkig bij. Heel vaak", aldus Touré. "Hier worden dingen nooit gezegd zoals het zou moeten. Afrikanen willen gewaardeerd worden, maar hier wordt het negatieve benadrukt. Ik heb er jaren last van en nu is het moment aangebroken dat ik besloten heb om er over te praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen