Nijhuis fluit CL-duel tussen Man City en EL-houder

19 oktober 2015, 12:11

Een mooie aanstelling voor scheidsrechter Bas Nijhuis. De Tukker is door de UEFA aangewezen als leidsman bij de Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en FC Sevilla, de regerend Europa League-houder. Manchester City is momenteel de koploper van de Engelse Premier League.

Nijhuis krijgt in Manchester assistentie van louter landgenoten: Rob van de Ven en Charl Schaap zijn de grensrechters, Erwin Zeinstra is de vierde official en Kevin Blom en Ed Janssen staan als vijfde en zesde officials op de achterlijn. Het wordt voor Nijhuis zijn tiende optreden in de Champions League.

Voor Manchester City en Sevilla staan na twee duels gedeeld tweede in groep D van de Champions League, met drie punten. Beide teams verloren van Juventus, de verliezend finalist van vorig seizoen, en lijken samen te gaan strijden om de tweede plek. Juventus speelt woensdag thuis tegen Mönchengladbach.

Naast Nijhuis komen ook Pol van Boekel en Serdar Gözübüyük deze week in actie in Europa, in de Europa League. Van Boekel fluit Anderlecht-Tottenham Hotspur, Gözübüyük leidt FC Midtjylland-Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen